Seppeltalkoot sankarivainajille

Anttolan kirkon edessä on yli sadan anttolalaisen sankarivainajan hauta. Partiolaiset sytyttävät Anttolassa sankarivainajiemme haudoille kynttilät itsenäisyyspäivänä. Tänä itsenäisyyspäivänä sankarivainajat saavat myös havuseppeleet. Seppeleitä sankarivainajille -talkoisiin on liittynyt tuhansia vapaaehtoisia ympäri Suomen.
Anttolan Maa- ja kotitalousnaiset ja Anttolan Martat organisoivat seppeltalkoita Anttolassa. Talkoisiin ovat ilmoittautuneet myös partiolaiset, Anttolan reserviläiset ja Eläkeliiton Anttolan yhdistys. Mukaan mahtuu – tervetuloa!
Kaikki ovat tervetulleita seppeltalkoisiin ma 20.11. klo 13-19 Anttolan seurakuntatalolle. Tarvittaessa seppelten tekoa jatketaan tiistaina 21.11. klo 13 alkaen. Tarvikkeet seppelten tekoon varataan valmiiksi. Tekijöiden kannattaa ottaa mukaan työkäsineet ja mielellään myös omat oksasakset.

Seppelten teko sujuu talkoopäivänä joutuisasti, kun etukäteisvalmistelut on tehty huolella. Seppelten pohjatalkoisiin kaivataan apukäsiä, samoin havujen leikkaamiseen sopivan mittaisiksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset esivalmisteluihin:
Eila Leppänen, puh. 040 835 7109
Ritva Pylkkänen, puh. 050 365 8238