Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kulttuurin unelmavuosi -työpaja Anttolassa

12.10.2021 klo 18:00 - 20:00

Vuosi 2022 on Mikkelissä Kulttuurin unelmavuosi. Silloin taide ja kulttuuri voi yllättää kokijansa missä ja milloin vain. Millaisia tapahtumia Anttolassa voisi olla? Lämpimästi tervetuloa Kulttuurin unelmavuosi -työpajaan 12.10.2021 klo 18 – 20 Anttola-talon ruokala Vinoveitseen.  Tilaisuus on kaikille avoin. Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset 7.10. mennessä.

Kulttuurin teemavuoden tavoitteena on tuoda kulttuuri keskelle arkea niin, ettei kulttuurin pariin tarvitse aina hakeutua. Ohjelmasuunnittelussa otetaan huomioon kaikki kulttuurin ja taiteen osa-alueet: esittävät taiteet, audiovisuaalinen kulttuuri, kirjallisuus, muotoilu ja arkkitehtuuri, visuaaliset taiteet, kädentaidot, museot ja kulttuuriperintö, kulttuuritapahtumat sekä alueen ruokakulttuuri.

Asukkaat ja toimijat kutsutaan mukaan sisällön suunnitteluun:

  • Millaista toimintavuoden sisältö voisi olla?
  • Mitä kulttuuri minulle merkitsee?
  • Mikä mahdollistaisi minulle kulttuurin kokemista arjessa?

Suunnitteluvaiheessa etsitään keinoja matalan kynnyksen kokeiluihin ja siihen, kuinka kaikki pääsisivät osallisiksi Kulttuurin unelmavuoteen. Kulttuurin unelmavuosi -työpaja on avoin kaikille ja järjestetään Anttola-talon ruokala Vinoveitsessä ti 12.10. klo 18-20. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumista to 7.10. mennessä osoitteeseen jatta.juhola@sivistys.mikkeli.fi. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-ainerajoitteet.

Tervetuloa ideoimaan yhdessä!

Tilaisuuden järjestää Mikkelin Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hanke yhteistyössä Anttolan aluejohtokunnan kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
12.10.2021
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Anttola talo
Taipaleentie 31
Anttola, 52100
+ Google Map