Anttolan kirkonmäen historiallinen kävelykierros

Tervetuloa koko perheen Anttolan kirkonmäen historialliselle kävelykierrokselle keskiviikkona 22.9. klo 18.00 alkaen! Kierroksella osallistujat pääsevät tutustumaan kulttuurihistoriallisesti merkittävän alueen rakennuksiin tarinoiden ja muistojen siivittämänä.
Kierros on osittain tarinallinen. Osallistujat pääsevät mukaan toimittamaan syksyn satoa Lainajyvästöön, kirjattaviksi kirkon kirjoihin ja matkalle kohti kinkereitä, sekä vierailemaan mm. lääkärintalon, pitäjäntuvan ja terveystalon luona. Lyhdyin valaistu kierros päättyy entiselle pitäjäntuvalle (nyk. nuorisotalo), jossa osallistujille tarjoillaan kinkerikahvit. Kierrokselle osallistujat voivat halutessaan pukeutua tapahtumaan vanhan ajan vaatteisiin. Kierroksen isäntänä toimii Paavo Barck.
Kierroksella liikutaan yhtenä ryhmänä, ja lähtö tapahtuu viljamaksiineilta klo 18.00. Kierros kestää reilun tunnin.
Tapahtumaan voi ennakkoilmoittautua soittamalla tai tekstiviestillä/ laittamalla sähköpostia Hyvinvoiva asukas -hankkeen Emmi Nykäselle: emmi.nykanen(at)xamk.fi/ 050 400 2877. tapahtuma on maksuton. Tapahtumassa noudatetaan ajantasaisia koronarajoituksia ja -suosituksia.
Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Xamk:n Juvenian Hyvinvoiva asukas -hanke yhdessä Anttolan alueseurakunnan, Mikkelin kaupungin nuorisopalveluiden, Anttolan asukasyhdistyksen, Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa. Mukana on myös runsas joukko anttolalaisia historian ja tarinoiden ystäviä.