Anttolan torin säännöt ja maksut

Mikkelin kaupunki on päivittänyt torisäännöt, jotka astuvat voimaan 1.5.2024. Anttolan, Haukivuoren ja Ristiinan torien varaamisessa, käytössä ja muussa toiminnassa on noudatettava torisääntöä. Torien vapaat myyntialueet on määritelty kunkin alueen torikartassa. Torikauppaa puisto- tai muilla alueilla saa harjoittaa vain erityistilaisuuksissa torin ylläpitäjän luvalla.

Jatka lukemistaAnttolan torin säännöt ja maksut

Anttolan aluejohtokunta tiedottaa kumppanuussopimuksista ja kaupungin avustuksista

Anttolan aluejohtokunnan käyttövaroista on mahdollisuus tehdä kumppanuussopimuksia anttolalaisten yhdistysten kanssa. Avustuksia aluejohtokunta ei voi antaa, mutta Mikkelin kaupungilta avustuksia voi hakea mm. kulttuuritapahtumiin ja testamenttivaroja ikäihmisiin ja lapsiperheisiin liittyvään toimintaan. Lue lisää tiedotteesta.

Anttolan aluejohtokunnan vuoden 2024 toiminnassa painottuu BMX-radan rakentaminen Anttolan yhtenäiskoulun läheisyyteen ns. välituntiladun keskialueelle. Radan rakentamisesta on tarkoitus tehdä yhteisöllinen tapahtuma. Toivottavasti saamme Mikkelin kaupungin osallistavan budjetoinnin kautta rahaa ja toteuttamiseen tarvittavat luvat kuntoon kevään aikana. Aluejohtokunta on sitoutunut radan rakentamiseen omalla rahoituksella ja tarvittaessa rahoitusta kootaan myös muualta.

Jatka lukemistaAnttolan aluejohtokunta tiedottaa kumppanuussopimuksista ja kaupungin avustuksista

Anttolan uuden vuoden ilotulitus

Uuden vuoden ilotulitus järjestetään 31.12.2023 klo 20.00 Lotjasaaressa Anttolassa. Tervetuloa! Kustannuksiin voi halutessaan osallistua lahjoittamalla pienkeräystilille

FI67 5271 0420 5561 11 Saaja: MLL ilotulitus Lupanumero RA/2023/1554

Keräyslipas lahjoituksille löytyy Anttolan Salesta.

Jatka lukemistaAnttolan uuden vuoden ilotulitus