Siirtolava Anttolassa 28.-29.5.2022


Aluejohtokunta on tilannut siirtolavan asukkaiden käyttöön lauantaista 28.5. klo 9 sunnuntaihin 29.5. klo 17. Lava tulee Anttolan palolaitoksen pihaan (osoite: Rauhantie 2).

Siirtolavalle saa tuoda palavaa jätettä, mutta ei puutarhajätettä. Ethän tuo lavalle sähkölaitteita, nesteitä, vaarallista jätettä. Ohjeet em. jätteiden kierrättämiseen osoitteesta: https://www.metsasairila.fi/

Lavan on tarkoitus palvella mahdollisimman monia anttolalaisia, joten pyydämme, että et täytä lavaa isoilla kuormilla. Isommat kuormat kannattaa toimittaa suoraan itse Metsäsairilaan https://www.metsasairila.fi/jatteen-vastaanotto.html

Jatka lukemistaSiirtolava Anttolassa 28.-29.5.2022

Äänestä Anttolan kohteet jatkoon – osallistu 29.4. mennessä

Mikkeli kokeilee osallistavaa budjetointia pieniin investointeihin. Nyt kannattaa osallistua ja äänestää – mukana on Anttolan kohteita. Aikaa on 29.4.2022 saakka. Anttolasta osallistavan budjetoinnin lisatalla on ehdolla kaksi kohdetta: skeittirampit yhtenäiskoulun pihalle ja Sydänmaan retkeilyreitin saavutattavuuden parantaminen.

Skeittirampit korvaavat aikoinaan Anttolan aluejohtokunnan jo hankkimat rampit. Ramppeja ei voitu asenta tuolloin, kun Anttolan koulu joutui siirtymään remontin tieltä ”siirtokelpoisiin tilaelementteihin”. Nyt piha on valmis ramepille, mutta niitä ei löydy mistään. Sydänmaan retkeilyreitin saavutettavuudessa toimenpiteinä olisi mm. lahonneiden pitkospuiden kunnostus ja myös parkkipaikalle johtavan tien parannus.

Osallistavassa budjetoinnissa voi äänestää viittä kohdetta listalta. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vaikuta. Ääni ratkaisee!

www.mikkeli.fi/osallistavabudjetointi

Jatka lukemistaÄänestä Anttolan kohteet jatkoon – osallistu 29.4. mennessä

Anttolan kehittämistoiveet vuosille 2022-2025

Anttolan aluejohtokunta laatii toimintasuunnitelman vuosille 2022-2025. Toimintasuunnitelman tulee perustua Mikkelin kaupunkistrategiaan, jonka kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 13.12.2021. Strategiassa visioksi on kiteytetty ”Mahdollisuuksien Mikkeli – Puhtaan veden pääkaupunki”. Arvoina ovat reilu, rohkea ja rakentava.

Kaupungin strategisiin päämääriin liittyen on laadittu kysely, mitä ja miten Anttolaa tulisi kehittää. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anttolan aluejohtokunta huomioi tulleet vastaukset toimintasuunnitelman laadinnassa. Vastausaikaa on 15.2.2022 saakka. Mikään kysymys ei ole pakollinen, joten voit vastata vain haluamiisi kysymyksiin. Kyselylomakkeelle voi vastata nimettömänä.

Pääset kyselylomakkeelle tästä: https://forms.gle/FWiZB65nwKs7UKGHA

Anttolan aluejohtokunnan facebook-sivulla on julkaistu päivitykset kolmesta eri kehittämiseen liittyvästä teemasta. Niihin voi sivulle jättää kommenttinsa ja myös keskustella aiheista.

Jatka lukemistaAnttolan kehittämistoiveet vuosille 2022-2025