Talo Saimaan rannalta tai vuokralle palvelujen äärelle

Monipuolinen luonto tarjoaa upeat asumismahdollisuudet Anttolassa. Anttolalaisista 80 % asuu omakotitalossa ja loput vuokra-asunnoissa. Vakituisia talouksia on noin 800. Kesällä vilskettä elämänmenoon tuovat 1200 kesämökin asukkaat.

Anttolan asutus ulottuu kirkonkylältä sen ympärille pieniin kyliin, joissa luonto on läsnä koko ajan eikä liikenteen melu häiritse. Hyvän tieverkoston ansiosta autolla hurauttaa kirkonkylälle varttitunnissa melkein joka suunnalta. Kesällä matkan voi taittaa vaikkapa polkupyörällä maisemista nauttien tai vesitse veneellä. Talvisin Saukonsaloon vie jäätie, joka on monelle myös upea ulkoilureitti.

Kirkonkylällä kaikki palvelut ovat pienen kävelymatkan päässä toisistaan. Kaupat, koulu, apteekki, päiväkoti ja terveyspalvelut ovat muutaman sadan metrin säteellä. Parkkipaikat ovat aivan palvelujen vieressä. Kirkonkylältä on myös hyvät kävelytiet lähiseudun asuntoalueille, jos haluaa yhdistää kuntoilun ja asioinnin.

Anttolan keväällä 2020 valmistunut uusi yhtenäiskoulu tarjoaa opetusta eskareista ysiluokkaan. Hyvin järjestettyjen koulukyytien ansiosta myös syrjäkylillä asuvien lasten koulunkäynti on helppoa.

Anttola on vain 25 minuutin ajomatkan päässä Mikkelistä. Tarvittaessa työmatkat Mikkeliin taittuvat omalla autolla tai näppärästi säännöllisesti liikennöivillä linja-autoilla. 

Aivan Anttolan kirkonkylässä on erinomaiset lähiliikuntapalvelut kävelijöille, hiihtäjille, frisbeegolfin harrastajille, luistelijoille ja Anttolanhovissa uimareille. Lue lisää tästä.

Tietoa Anttolassa myynnissä tai vuokrattavissa olevista kiinteistöistä

Vapaat tontit