Saimaan saaristoluontopäivä

Tule tutustumaan Saimaan saaristoluontoon ja saariston kulttuuriympäristöön! Anttolan kuuluisalla Satamatorilla 22.7. klo 10-15 esillä Saimaan saaristoluontoa ja kulttuuriympäristöä, kuten Luonterin luonnonsuojelualueet ja perinnebiotoopit sekä kasvitunnistusta, asiaa saimaannorpasta ja norppaturvallisesta kalastuksesta, vesienhoidosta, maisemanhoidosta ja rakennusperinnön hoidosta, Laidunpankista ja paimenlomista.
Mukana Saimaa Geopark ja Geofood, Hop on Hop off -elämysreitit ja Saimaa luonnonkeskuksen toiminta, luontomatkailu- ja maisemanhoitoyrityksiä. Mukava päivä kaikenikäisille, tervetuloa!
Tapahtuman järjestävät: Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset ja ProAgria Etelä-Savo Vespaikka-hanke, MikseiMikkeli Oy Geonacu-hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK Hyvinvoiva asukas -hanke, Metsähallitus ja Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piiri Yhteinen saimaannorppamme LIFE-hanke, Etelä-Savon ELY-keskus Helmi elinympäristöohjelma, Riihisaaren museo, Saimaa Geopark ry, Anttolan asukasyhdistys