Saimaan Teatterin esitys Saimaan Demokraattinen Tasavalta to 11.7. klo 15 Anttolan Koivulassa

Saimaan Demokraattinen Tasavalta
– Saimaan aalloilla seilaava kyläkokous

Anttolassa 11.7.!
Huom, esityksiä on kaksi, klo 15 ja klo 19!

Saimaan Demokraattinen Tasavalta on lennokas esitystapahtuma, johon yleisö kutsutaan äimistelemään demokratian nykytilaa. Produktion lähtöpiste on Heinäveden kaivoshanke, ja sen ympärillä käyty keskustelu. Sähköautoilua pitäisi lisätä, mutta ei kai akkujen aineksia voi louhia hinnalla millä hyvänsä? Kaivoslain uudistusta kannattavat monet puolueet, mutta samojen puolueiden Savo-Karjala-piirin kansanedustajat kannattavat silti Heinäveden hanketta – miksi? Mitä tuumii “tavallinen saimaalainen”? Kuka hän on? Onko demokratia kriisissä vai odottaako se vain uutta nousua järvilohen tapaan?

Saimaan Teatteri on vuodesta 2014 toiminut itsenäinen ryhmä, jonka päätehtävänä on viedä esitystaidetta Saimaan alueelle. Ryhmän nykykansanteatteri on helposti lähestyttävää, humoristista sekä katsojan ymmärrykseen vankasti luottavaa. Kesällä 2019 teatteri vierailee 15 paikkakunnalla Pohjois-Savosta Etelä-Karjalaan. Kiertue toteutetaan laivalla. Projektia tukevat kyläyhdistysten ja kiertuekuntien lisäksi Koneen Säätiö, Suomen Kulttuurirahasto sekä Taiteen Edistämiskeskus.

Työryhmä:
Ada Halonen, Boodi Kabbani, Elina Kukkonen, Piia Peltola, Jonnakaisa Risto, Sanna Ryynänen, Janna Räsänen, Pietu Wikström

Esitys:
To 11.7. klo 15 & 19
Koivula (Vanhanpappilantie 7, 52100 Anttola)
Esityksen kesto n. 2h (sis. väliaika)

Liput:
22€ (peruslippu)
15€ (opiskelijat, koululaiset, työttömät, eläkeläiset)
10€ (teatterialan lippu, lapset alle 12-v.)

Lippuvaraukset nettisivujen tai lomakkeen (https://bit.ly/2VYtl2M) kautta.
Osto käteisellä tai kortilla paikan päältä.

Saapuminen:
Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys:
Talon oven eteen pääsee autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Salin puolelle mentäessä on kaksi rappua, mutta luiska on mahdollista siirtää tähän. Talossa on esteetön wc.