Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suur-Saimaan ympäriajon museoautot Anttolassa

1.7.2023 klo 09:30 - 13:00

Museoajoneuvojen 29. Suur-Saimaan Ympäriajo lauantaina 1.7.2023 tuo säpinää ja paljon nähtävää Anttolaan ja myös kantatie 62:lle.

Lauantaina 1.7. 2023 Anttolan satamassa on rastipiste, jossa kilpailijat joutuvat suorittamaan leikkimielisen tehtävän. Ensimmäistä ajokkia odotetaan paikalle noin kello 9.30. Kun mukana on 227 vanhaa ajopeliä, jotka liikkuvat reitillä vajaan minuutin välein, nähtävää riittää kolmeksi tunniksi. Vanhimmat ajokit lähtevät aamulla Mikkelistä liikkeelle ensimmäisinä, joten alkupäässä on eniten nähtävää. Yleisön kannattaa olla paikalla ajoissa.

Yleisöllä on tapahtumapaikoille vapaa pääsy, kunhan liikennettä ei tukita. Satamatien pysäköintialueet tarvitaan kilpailuun osallistuvien ajokkien käyttöön, joten muiden toivotaan vievän autonsa ja perävaununsa siksi aikaa eri paikkaan. Vanhat ajokit tulevat paikalle Mikkelin suunnasta ja ajavat Satamatieltä laitureiden huoltotien kautta Vanhapappilantielle ja siitä liikenneympyrään. Nämä väylät pyydetään myös pitämään vapaina tapahtuman ajan.

Ollinmäen viinitilalta on viikonlopun aikana saatavissa ajojen nimikkotuotteita.

Anttolasta autot jatkavat Puumalan kautta Imatralle.

Lisätietoja Suur-Saimaan ympäriajosta

http://ssya.eu/  

Facebook-sivu

Tiedot

Päivämäärä:
1.7.2023
Aika:
09:30 - 13:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Anttolan satamapuisto
Satamatie
Anttola, Etelä-Savo 52100 Suomi
+ Google Map