Anttolan kuntosalin käyttöaika laajenee

Anttola-talon alakerrassa olevan kuntosalin käyttömahdollisuudet laajenivat huomattavasti huhtikuun alussa. Anttola-talon Taipaleentien puoleiseen ns. ruokalan oveen asennettiin sähköinen lukitusjärjestelmä. Jatkossa Anttolan kuntosalilla pääsee käymään muulloinkin kuin yhteispalvelupisteen aukioloaikoina henkilökohtaiselle koodilla.

Maksamalla kausimaksun (1, 6 tai 12 kk) saa käyttöön henkilökohtaisen koodin, jolla pääsee kuntoilemaan päivittäin klo 6-22. Maksut ovat yhdestä kuukaudesta 25 euroa, puolesta vuodesta 60 € ja vuodesta 100 €.

Jokaisen on näppäiltävä oma koodinsa lukijaan kuntoilemaan tullessaan, myös ovien auki ollessa, jotta käynti kirjautuu järjestelmään. Koodin omistaja sitoutuu noudattamaan yleisiä järjestyssääntöjä ja ilmoittamaan
liikuntapalveluille mahdollisista havaitsemistaan väärinkäytöksistä.

Uusi kertamaksu, 3,5 €, toimii Anttola-talon yhteispalvelupisteen aukioloaikoina entiseen tapaan. Jo ostetut liput kelpaavat maksuksi aukioloaikoina 31.8.2023 saakka.

Anttola-talon ruokalan oven lukituksen uusimisen on maksanut Anttolan aluejohtokunta ja käytännön toteuksesta on vastannut Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut.